Bilješka o piscu

Dobrodošli.

U mom internet prostoru ćete naići na dojmove o knjigama i preporuke – iskrene i jednostavne. Možete pronaći i dojmove i sitnice o putovanjima koje bi i ja voljela da sam znala prije nego sam otputovala. Možete me zapratiti na Instagramu gdje često objavljujem o knjigama.


Blog je kreiran 2018. godine kao zajednica za sve mlade ljude (i one koji se tako osjećaju) koji vole čitati, putovati i maštati.
Ako volite čitati knjige i raspravljati o njima, ako se ponekad osjećate da kao da bi najradije uskočili u knjigu, te ako danima ostajete pod dojmom dobre knjige, na pravom ste mjestu.

Čitanjem ovog bloga bit ćete u trendu s novim naslovima, a ponekad ćete se i podsjetiti onih starijih, zaboravljenih naslova.
Još uvijek otkrivam kako pisati o knjigama i dijeliti svoje dojmove, ali uživam u svakom koraku na svom putu. Nadam se da ćete i vi uživati u praćenju mog napretka.


Ljubav prema pisanju se rodila još u osnovnoj školi. Moje pjesme su dospjele na Lidrano. U srednjoj školi pisala sam i uređivala školski časopis. Uvijek govorim da ću napisati knjigu, a nikako da se uhvatim posla.
Trenutno živim u Zagrebu. Osim bloganja, hobiji su mi čitanje, slikavanje i isprobavanje novih recepata.

Kako bi bili u toku s mojim novim dojmovima o knjigama slobodno me zapratite na Instagramu, ako već niste.