9. studenoga – Colleen Hoover

Prigodni post na današnji datum. Sretan dan Fallon i Bena svima koji slave!

Zamislite da upoznate zanimljivog momka večer prije nego se odselite na drugi kraj zemlje? Upravo se to dogodilo Fallon. Bez obzira na susret, Fallon je smatrala da ne treba odustati od selidbe i da treba pronaći sebe prije nego podari svoje srce nekom muškarcu. Eh, kao da se srcu može narediti kada će se zaljubiti.

 Nikada nećeš biti sposobna pronaći sebe, ako se izgubiš u nekom drugom.

Ali, u toj noti su se Fallon i Ben dogovorili da će se idućih 5 godina viđati samo na dan kada su se upoznali – 9. studenoga. U međuvremenu se neće čuti i blokirali su se na svim društvenim mrežama.

Ben će u to vrijeme pisati roman o njima. I nakon 5 godina će odlučiti hoće li ostati skupa kroz cijelu godinu ili se pozdraviti.

Nedostajao mi je način na koji se osjećam kad sam s njim. Voljela bih se tako osjećati svaki dan. Jednom godišnje nije ni izbliza dovoljno.

Priča mi se sviđala i dosta je neobična. Iako je na momente bila predvidljiva, to mi nije umanjilo užitak čitanja. Malo je čudno da se radnja događa samo na taj jedan datum svake godine. Kopkalo me što se događa ostatak godine s njima.

„Mislio sam da sam jači od obične riječi.“, reče on. „Ali upravo sam otkrio da je izreći ti zbogom jedna od najtežih stvari koje sam morao učiniti u životu.“

Po mojim kriterijima- priča u kojoj je glavni junak pisac, a junakinja čita ljubavne romane- je dobra priča.

Hoće li se vama svidjeti? Sigurna sam da hoće.

Ako ste fan dobre ljubavne priče ili Colleen Hoover.

Knjigu je kod nas izdala Naklada Neptun.